Testimonials

Eric Vegers Consultancy
Project- en Program management, Interim Management and Training

Het Center for Human Development heeft voor mij een zeer grote toegevoegde waarde gehad. Tijdens de training ” key to communication” ben ik door J.T. Ling en Anita van der Meer begeleid. Door de zeer professionele aanpak, de creatieve wijze van begeleiden en de persoonlijke benadering ben ik in staat geweest om in een jaar tijd op communicatief- en mentaal vlak mezelf te veranderen en meer energie te halen uit de zaken die belangrijk voor mij en mijn omgeving zijn. Volgens de mensen om mij heen ben ik door deze coaching enorm gegroeid en in staat om beter te relativeren en te incasseren. Vooral Anita van der Meer heeft hier een groot aandeel in gehad.
April 11, 2013, Eric Vegers

Ministerie van Defensie, Commando Diensten:
Hierbij wil ik aangeven dat het traject nagenoeg is afgesloten en dat de training en buitengewoon hoog effect heeft gerealiseerd.
De trainingen waren direct zichtbaar in de effectiviteit van het dagelijkse handelen, de contacten op de werkvloer en de persoonlijke gemoedstoestand.
Mocht de situatie zich in de toekomst voordoen, dan zal ik zeker uw bedrijf aanbevelen.
27 okt 2011, Luitenant-Kolonel …

Bob Boverman
owner P2 pas de deux

Drs. J.T. Ling supports me and my family as a fine holistic coach and makes me curious for my own overall approach!
January 12, 2011, Bob

General Electric Plastics Europe:
Herewith we would like to express our gratitude for your pilot-program Key-Management Training. It was a very dynamic experience and very worthwhile. The program fitted in very well in the seminar program of that week. We especially liked the practical applicability. We thank you again and hope to work with you again in the near future.
June 26, 1990

Reacties zijn gesloten.