Visie & Missie

In de business zijn kwaliteit, kosten en opbrengst belangrijke aspecten. Investering en rendement zouden een goede commerciele balans moeten bieden. Wij vinden dat daarbij menselijk kapitaal niet uit het oog verloren mag worden, want dit is een onmisbaar onderdeel van een business framewerk en de communicatie.

Tegenwoordig is er vanuit de maatschappij steeds meer behoefte aan bedrijven met een ‘persoonlijk gezicht’, met persoonlijke aandacht voor de klanten. Maar ook binnen een bedrijf geldt dat als mensen met plezier werken, ze zich identificeren met het bedrijf en ook gemotiveerd zijn om de schouders eronder te zetten. Het is dan ook van groot belangrijk dat het menselijk kapitaal in goede conditie is.

Menselijk kapitaal wil gevoed, gehoord, gestimuleerd en gewaardeerd worden. Het wil in goede conditie blijven en lol blijven houden in datgene waarmee het bezig is. Als een bedrijf in staat is om dat te bieden, dan is het goed op weg een aantrekkelijk, gezond, vitaal bedrijf te worden. Signalen dat het met het menselijk kapitaal niet goed gaat, zouden daarom ook serieus genomen moeten worden. (Weet u hoeveel het u kost wanneer uw personeel uitvalt?)

Missie:
Het is oms streven om u de Menselijk Kapitaal-instrumenten te bieden om te komen tot voor een goed functionerend bedrijf. Wij staan voor een open, eerlijke en transparante aanpak. Wij zijn breed inzetbaar: wij kunnen op een specifiek thema inzoomen, maar ook het grote geheel blijven overzien. En… wij werken op maat, vanuit ’the personal touch!’

Onze ’tools’ bestaan uit de ‘5 Keys to Success’:
Key to Communication;
Key to VitalVoice,
Key to Team & Talent
;
Key to Stress-ability & Health;
Key to Ergonomics & Feng Shui.

 
Op al onze producten en diensten zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Zie ook onze Privacy Statement en onze Disclaimer

 

Reacties zijn gesloten.