Key to Stress-ability & Health

Stress-arrousal is een voorwaarde om tot handelen te komen. Zonder stress-arrousal komt er niets tot stand. Stress wordt echter een probleem wanneer deze te lang aanhoudt en we niet meer terugkeren naar ons rustpunt, onze basis. Op dat moment komt onze gezondheid en ons welzijn in gevaar. We noemen deze twee hier in één adem en dat is niet voor niets. Gezondheiden en welzijn zijn ons ‘grote goed’. De World Health Organisation (WHO) definieerde in 1946 gezondheid als:

“Gezondheid is een staat van compleet fysiek, mentaal en sociaal welzijn en beperkt zich niet tot de afwezigheid van ziekte en verwonding.”

Deze definitie staat nog steeds overeind en vormt het basisadvies dat aan alle staten van de wereld voorgelegd is. Ze is belangrijk omdat er een duidelijk verband wordt aangetoond tussen ons fysieke, mentale en sociale/emotionele functioneren. Bij verstoring beperken de klachten zich niet tot één gebied, maar hebben hun impact op alle terreinen van ons functioneren. We spreken dan eigenlijk van onze leefstijl.

Stress

Hoe staat u in uw leven? Hoe gaat u om met alles wat daarin een plaats heeft? Wat geeft ondersteuning, wat verstoord u? In welke mate bent u tevreden? Heeft u misschien (fysieke) klachten als gebrek aan energie, oververmoeidheid, pijn en herkent u dit misschien als stress, burn-out, RSI?

stressplaatje 1lg

Gezondheidsklachten zijn dan eigenlijk signalen dat u niet goed functioneert. Aan de andere kant heeft uw lichaam een geweldig zelfgenezend vermogen, mits u het de kans geeft door de juiste omstandigheden te bieden. Vanuit dit perspectief werkend, kunnen uw klachten wérkelijk aangepakt worden. En… u krijgt grip op uw leven en uw eigen functioneren.
Onze aanpak richt zich op uw lichamelijk-, geestelijk- en sociaal/emotioneel functioneren. Hiervoor hebben wij een breed arsenaal aan mogelijkheden zoals stress-management, begeleiding voor een betere leefomgeving, voor het balanceren van uw levensritme, voedingsadviezen, en ook curatief: zoals bijv. massage of de inzet van kruiden, voedingssupplementen en/of homeopathie etc.

Voor wie?
Voor iedereen die preventief en/of curatief aan gezondheid & welzijn wil werken en bereid is om dit actief op te pakken.

Doel: Het voorkomen, verminderen dan wel verdwijnen van de gezondheids- en welzijnsklachten en het vinden van een nieuwe balans in de eigen levensstijl.

Vorm: personal coaching/treatment en/of group-training

Het Stress-Ability & Health-programma kan als personal coaching/training en/of als in-company bedrijfstraining gevolgd worden. In alle gevallen leveren wij maatwerk, afgestemd op uw behoeften. Neem voor informatie over kosten en afspraakmogelijkheden even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
 
Op al onze producten en diensten zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Zie ook onze Privacy Statement en onze Disclaimer

 

 

Reacties zijn gesloten.