Key to Team & Talent

personality & teamKey to Team & Talent  heeft zich in de laatste 25 jaar ontwikkeld als gevolg van het samenbrengen van diverse analyse vormen m.b.t. de persoon en diens talenten. Wat en wie iemand denkt te zijn, wat hij/zij kan en denkt te kunnen, hoe iemand functioneert in een team…, dit alles hangt van heel veel factoren af.

Om dit in kaart te brengen, werken we met:

  1. een basis analyse, die Nine Star Ki heet. Nine Star Ki is een universele analyse vorm om zicht te krijgen op iemands persoonlijke kwaliteiten. De methode is al eeuwen oud en vindt zijn oorsprong in de Chinese cultuur. Met name in de Feng Shui wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt. 

   teamwork

    

    

   Door middel van de Nine Star Ki-methode en de geboortedata van uw teamleden kunnen we een ‘chart’ maken, die u vertelt wat de kwaliteiten van elk teamlid zijn en waar deze het best tot hun recht komen.

 

 

 1. een verdiepende analyse, gebaseerd op de Vedische Jyotish. Dit geeft de mogelijkheid om een personal assessment aan te bieden, met veel aandacht voor o.a. zingeving, levenstaak en levensdoel. Deze vorm gaat goed samen met de Nine Star Ki methode.

Voor wie?
Voor individuen zowel als voor organisaties, die zichzelf beter willen leren kennen en/of willen werken aan een beter functioneren.

Doel: (afhankelijk van de vraagstelling):
Het verwerven van zicht op eigen functioneren en de persoonlijke motivaties. Het  balanseren van deze twee aspecten en hier een vorm aan kunnen geven.
En/of het verwerven van zicht op het functioneren van de organisatie en de daarin functionerende medewerkers.

Vorm:
personal coaching/group-training

Het Key to Team & Talent-programma kan als personal coaching/training en/of als in-company bedrijfstraining gevolgd worden. In alle gevallen leveren wij maatwerk, afgestemd op uw behoeften. Neem voor informatie over kosten en afspraakmogelijkheden even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
 
Op al onze producten en diensten zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Zie ook onze Privacy Statement en onze Disclaimer

Reacties zijn gesloten.